Wat gebeurt er allemaal bij CoderDojo in Nederland?

Nieuws

Nieuw Bestuurslid: Welkom Sanneke!

Nieuw Bestuurslid: Welkom Sanneke!

  • /
  • /
  • Algemeen

We hebben leuk nieuws vandaag! We verwelkomen Sanneke van der Meer als bestuurslid bij CoderDojo Nederland. Sanneke is inmiddels al 2 jaar actief bij CoderDojo als champion van CoderDojo Kennemerwaard. Dit doet ze vanuit haar functie bij de bibliotheek van Kennemerwaard, welke verantwoordelijk is maar liefst 5 dojos in Noord Holland.


Sanneke van der MeerIn de afgelopen 2 jaar heeft Sanneke veel kennis op gedaan over het draaien van een dojo, lesmateriaal en hardware. Veel van het Nederlandstalige lesmateriaal is door Sanneke vertaald vanuit het Engels of door haar zelf gemaakt en in de dojos van Kennemerwaard in de praktijk gebracht. Elk jaar is Sanneke ook aanwezig geweest bij DojoCon in Ierland / Engeland waardoor ze veel en goed contact heeft gehad met de community. Vanuit haar functie bij de bibliotheek heeft ze ook een groot en kwalitatief netwerk wat ze kan in zetten voor CoderDojo Nederland.

Dit bij elkaar opgeteld maakt dat Sanneke uitermate gekwalificeerd is om CoderDojo Nederland te ondersteunen met communicatie & hardware! Heb je vragen over robots, materiaal of ideen om samen te werken met CoderDojo Nederland? Neem dan vooral contact op met Sanneke.