Het laatste CoderDojo Café vond plaats in november 2016. Dat is al weer even geleden en we horen uit verschillende hoeken dat het al weer kriebelt om elkaar weer te ontmoeten. Goed nieuws, de volgende meetup is inmiddels gepland!

 

Vrijdag 23 juni @ Centrale Bibliotheek Hilversum

Dit CoderDojo Café is te danken aan de inzet van Shirley de Wit van CoderDojo Spijkenisse; Thanks Shirley! Alle mentoren en champions zijn van harte welkom in Hilversum om met elkaar van gedachten te wisselen en nieuwe inspiratie op te doen. Het programma ziet er momenteel als volgt uit:

18:30 – 19:15: inloop met hapje voor eters en koffie/thee/water
19:15 – 20:15: Welkomstwoord + Gastspreker
20:15 – 22:00: Kennisdeling Sessies
21:45 – 22:30: Gezamenlijke afsluiting met frisdrank en hapje

 

Gastspreker - Ton Zijlstra

Ton Zijlstra Ton heeft veel ervaring met FabLabs en Open Data. In zijn dagelijkse bezigheden helpt hij instellingen en organisaties om naar een Open Data model over te stappen. Hierbij is hij de expert op het gebied van privacy, wetgeving, transparantie, strategiëen en frameworks. Hij komt bij het CoderDojo Café meer vertellen over de toepassing van open data en wellicht hoe je het ook bij jouw dojo kan gebruiken de volgende keer! Meer informatie lees je op https://www.zylstra.org/blog

 

Kennisdeling Sessies

Omdat de samenkomst van champions en mentoren in het teken staat van kennis en ervaring uitwisselen hebben we een aantal thema's bedacht waarin je deel neemt in een discussiegroep.De thema's zijn als volgt:

  • Dojo In De Praktijk
  • Organisatie Van Een Dojo
  • Materiaal

 

Avondeten

We hebben een mogelijkheid tot catering voorzien voor iedereen. Dit is gratis en kan bijgeboekt worden als je je registreert. Omdat wij van tevoren moeten doorgeven voor hoeveel man er eten verzorgt moet worden willen we je vragen om dit tijdig te doen en er rekening mee te houden dat we niet last minute nog extra maaltijden kunnen regelen. Let op, uiterlijk tot 15 juni te reserveren!

 

Tickets Registreren

 

We hopen jullie vrijdag de 23e te zien in Hilversum!