CoderDojo Boekenpakket

CoderDojo Boek

Dit jaar is in september het officiele CoderDojo boek "Creëren met Code" gelanceerd. Dit boek is geschreven door Clyde Hatter & Bill Liao. Inmiddels is hij vertaald naar het Nederlands en nu ook in Nederland verkrijgbaar. In dit eerste boek leer je alles over de beginselen van HTML en CSS om jouw eigen website te bouwen!

Met de lancering van het CoderDojo boek zijn wij een samenwerking aangegaan met de uitgever Meis&Maas. Dat maakt dat wij dit jaar een paar leuke boeken hebben om weg te geven! Uiteraard gaan we die niet zómaar weg geven, daar moet je wel wat voor doen! Op deze pagina kun je meer lezen over de boeken die we hebben en hoe je deze kan bemachtigen.

Lees de review van Nerdy Geeky Fanboy Bestel op Bol.com

Hoe kun je deze boeken verdienen?

Ninja Mentor Pakket

19/20 pakketten beschikbaar

Nog 19 pakketten beschikbaar
Ninja-Mentor Pack

Geef als ninja een workshop

Met dit pakket willen we ninja's stimuleren om een extra stap te zetten! Als jij als ninja bij jouw dojo een workshop geeft dan kan jouw champion dit pakket voor je aanvragen.

Welke 3 boeken krijg je?

  • CoderDojo Boek
  • De Geheimen van de Survivors
  • 1 willekeurig boek uit de handboek collectie

Wat moet je doen?

  • Geef een workshop bij jouw dojo
  • Maak foto's en/of video's als bewijs (die plaatsen we hier op de website!)
  • Vraag aan jouw champion om bij ons het boekenpakket aan te vragen

Let op!

  • Maximaal 2 ninja's per workshop / dojo kunnen een boekenpakket krijgen.
  • De actie loopt t/m 31 januari 2017 óf zolang de voorraad strekt.

De Boeken

CoderDojo Boek

Creëren met Code

In dit eerste officiële handboek leer je de Nanonauten kennen. Ze hebben een eigen Dojo Nano opgezet, waar ze leren hoe ze een website bouwen voor hun eigen band. Jij leert met dit boek hoe je je eigen website bouwt met behulp van HTML, CSS en Javascript - en hoe je een CoderDojo Nano begint met je vrienden. Websites maken is gemakkelijk en leuk! Je hebt er alleen een computer en dit boek voor nodig.

Minecraft De Geheimen Van De Survivors

De Geheimen Van De Survivors

Dit nieuwe officiële Minecraft boek bevat alle geheime informatie van de survivors - een ondergrondse groep van Minecraft-experts die bestaan sinds het ontstaan van het spel. De leider van de groep, oftewel de Chief, onthult zijn sluwe plannen en ingenieuze uitvindingen. Maar hij deelt ook minder bekende tips over hoe de Minecraft-speler het best tot zijn recht komt in de Nether en de End en, als ze echt voldoende zelfvertrouwen hebben gevonden, een poging kunnen wagen voor een speed run naar de End dimensie.

Minecraft Handboek Voor Beginners

Handboek voor Beginners

Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige nieuwe wereld, vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden. Want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn. Wat nu? Dit helemaal vernieuwde, officiële Minecraft Handboek voor Beginners zou weleens je leven kunnen redden. Je leert hoe je grondstoffen vindt, een schuilplaats bouwt, hoe je gereedschap en wapens maakt, en hoe je jezelf beschermt tegen monsters.

Mindcraft Redstone Handboek

Redstone Handboek

In dit boek vind je alles wat je moet weten om je aan te sluiten bij de duizelingwekkende mogelijkheden van redstone. Van simpel ontginnen en logische circuits tot meer geavanceerde mechanismen. Dit boek geeft je stap-voor-stap instructies om je op te laden voor redstone! Met bouwwerken zoals redstone-vallen en pijlenwerpers hoef je nooit meer bang te zijn voor creepers! En... we onthullen een aantal van de coolste creaties van de beste redstone-bouwers uit de Minecraft community.

Minecraft Combat Handboek

Combat Handboek

In Minecraft ben je nooit alleen. En je kunt altijd aangevallen worden. Hoe overleef je? Het officiële, compleet vernieuwde Combat Handboek leert je alles wat je moet weten om jezelf te verdedigen tegen monsters en vijandige spelers. Leer een fort bouwen, wapens en wapenuitrusting maken, vallen zetten, je vijanden verslaan in een-op-een combat en jezelf uit de Nether en de End vechten. Met de tips van alle experts word je in no time een onoverwinnelijke Minecraft-krijger!

Minecraft Constructie Handboek

Constructie Handboek

In Minecraft kun je echt alles bouwen. Maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keus! En zal het je ooit lukken iets te maken dat net zo mooi is als de creatieve constructies van de experts? Het vernieuwde, officiele Minecraft Constructie handboek staat vol tips en s tap-voor-stap uitleg van het meesterteam FyreUK. Je leert hoe je huizen, bruggen, schepen, zwevende eilanden en achtbanen bouwt waar andere spelers jaloers op zullen zijn. Met dit handboek wordt je in no time een meesterbouwer!