Help mee onze stichting draaiende te houden!

De Club van 100

CoderDojo Slack Community

100 leden doneren € 100 per jaar

CoderDojo Nederland is een stichting die op non-profit basis werkt. Dat betekent dus dat wij op geen enkele manier winst maken. Om onze taken goed uit te voeren moeten we helaas wél de nodige kosten maken. Sinds onze start in 2015 hebben we twee keer een grote financiële donatie gekregen, eenmaal van Elastic en eenmaal van CodeStarter. Deze donaties hebben ons geholpen de dojo gemeenschap in Nederland op te zetten en te onderhouden.

Hoewel we heel dankbaar zijn voor die hulp, maakt het ons erg afhankelijk van kortlopende en/of eenmalige donaties. Veel beter zou zijn om zelfstandig onze stichting van een jaarlijks inkomen te voorzien. Op die manier weten we van te voren waar we aan toe zijn en kunnen we de besteding van ons budget verder vooruit plannen.

De manier om dit te doen is door een club van 100 op te richten. Dit zijn 100 mensen / bedrijven die elk jaar € 100,- aan CoderDojo Nederland doneren. Als lid van deze club kom je (indien gewenst) in onze hall of fame van de club van 100. Zo kan iedereen zien wie de awesome dragers van CoderDojo Nederland zijn!

Hoe werkt het?

Lid worden
Als je besluit om lid te worden kun je je via onderstaand formulier aanmelden. Je krijgt dan een email van ons met daarin een link om je aanmelding te bevestigen. Vanaf dat moment ben je officieel 1 van de club van 100!

Hoe zit het met betalen?
Bij je aanmelding kies je of je per jaar, per half jaar of per kwartaal wilt betalen. Je wordt dan doorgestuurd naar e-curring waar je je eerste donatie meteen kan doen. Vanaf dat moment zal e-curring er voor zorgen dat er telkens op de door jouw gekozen termijn een donatie afgeschreven wordt. Makkelijker kan niet toch?

Stoppen
Wil je stoppen als een club van 100 lid? Super jammer! Maar we begrijpen dat het soms niet anders kan. Stuur ons een e-mailtje en dan zorgen wij dat je lidmaatschap opgezegd wordt.

Ik wil lid worden!    
Liever eenmalig doneren?

Wat onze leden zeggen:

Inmiddels zet ik mij al 5 jaar in voor CoderDojo. Elk jaar wordt de community groter en groter, maar toch zijn we er nog lang niet. Nederland staat enorm achter als het gaat om digitale geletterdheid...
Christian Vermeulen

Christian Vermeulen

CoderDojo Nederland
Zelf iets maken dat nuttig of leuk is voor jou en je omgeving is een superkracht! Programmeren hoort daar zeker bij.
Ton Zijlstra

Ton Zijlstra

The Green Land
Kennis van programmeren en techniek is belangrijk voor de toekomst van iedereen. Het initiatief om dit op deze manier aan kinderen mee te geven steun ik daarom maar al te graag!
Björn Bouwmeester

Björn Bouwmeester

Word nu lid van de club van 100!

Wil je lid worden van de Club van 100? Super tof, je bent van harte welkom! Middels onderstaande formulier kun je je aanmelden.

Velden met een * zijn verplicht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Mede mogelijk gemaakt door Ecurring