Wat gebeurt er allemaal bij CoderDojo in Nederland?

Nieuws

Help Coderdojo Nederland Om $2000 Te Winnen!

Help Coderdojo Nederland Om $2000 Te Winnen!

  • /
  • /
  • Algemeen

Vandaag vragen we jullie hulp in een wedstrijd waar wij aan mee doen. Het enige wat je hoeft te doen om ons te helpen is onder onze inzending je stem uit te brengen! Je hoeft geen emailadres of persoonlijke gegevens achter te laten, enkel even klikken en jouw stem telt mee.


STEM OP CODERDOJO!
 

Misschien wist je dit nog niet, maar CoderDojo Nederland maakt bijna alle publieke designs helemaal zelf! Als je een flyer tegenkomt, rollup banner, of zelfs de share images op social media (zoals bijv. ook de headers boven de nieuwsartikelen) dan kun je er vrij zeker van zijn dat wij deze zelf aan het Photoshoppen zijn geweest.

Met het prijzengeld kunnen wij er onder andere voor zorgen dat onze Adobe Licenties (incl. non profit korting!) betaald kunnen blijven worden. Daarnaast kunnen we met $2000 (ongeveer € 1700,-) weer een aardig stuk vooruit in het bekostigen van promotiemateriaal, hosting, domeinnamen en huishoudelijke onkosten.

Onze inzending aan de wedstrijd van Adobe en Tech Soup is het design wat we vorig jaar hebben gemaakt voor de waterflesjes tijdens de Unplugged Dojo in Leiden. Dit was een iets ander promotiemiddel dan we gewend zijn en staat daarmee voor ons absoluut op een bijzondere plek.

Hoe zag de Unplugged Dojo er ook alweer uit?